Saapuminen Joulupolulle

Vieraita pyydetään huomioimaan, että Seurasaari on tapahtuman aikaan täynnä ihmisiä ja hälyä, joten koirat kannattaa jättää kotiin vierailun ajaksi. Mikäli koiran ottaa mukaan, suosittelemme koiran pitämistä lyhyessä hihnassa, sillä paikalla voi olla koiria pelkääviä lapsia.

Liikenne

Joulupolun tapahtumapäivänä sunnuntaina 11.12.2016 Seurasaarentie muuttuu yksisuuntaiseksi klo 8.00–18.00. Paikalle voi saapua myös yksityisautoilla, jolloin sallittu ajosuunta on kohti keskustaa. Suosittelemme julkista liikennettä, sillä Seurasaaren tuntumassa parkkipaikkoja on erittäin rajoitetusti.

Julkisilla Seurasaareen saapuvia palvelee bussilinja 24, joka tuo Seurasaaren sillan pieleen. Bussi 24 kulkee normaalisti ennen klo 8.00 ja klo 18.00 jälkeen. Klo 8.00–18.00 välisenä aikana linja 24 liikennöi reittiä Paciuksenkatu – Munkkiniemen aukio – Ramsaynranta – Tamminiementie. Tämän lisäksi tunnuksilla 24S ajetaan lisäliikennettä Erottajalta Seurasaareen 20 minuutin välein. Ensimmäinen lähtö Erottajalta on klo 11.23 ja viimeinen paluulähtö Seurasaaresta klo 17.35.

Myös bussilinja 502 (Merihaka – Hakaniemi – Meilahti – Munkkiniemi – Leppävaara) ajaa 30 minuutin vuorovälein koko sunnuntain.

Liikennejärjestelyistä vastaa Helsingin seudun liikenne (HSL).

Bussipysäkit ja liikennetiedot kartalla:


Seurasaaren Poikkeusreitti H24_H24S.

 

 


View Larger Map

Joulupolun ohjelmakartta

Joulupolun tarjoaa

Joulupolun tarjoaa