Saapuminen Joulupolulle

Vieraita pyydetään huomioimaan, että Seurasaari on tapahtuman aikaan täynnä ihmisiä ja hälyä, joten koirat kannattaa jättää kotiin vierailun ajaksi. Mikäli koiran ottaa mukaan, suosittelemme koiran pitämistä lyhyessä hihnassa, sillä paikalla voi olla koiria pelkääviä lapsia.

Liikenne

Joulupolun tapahtumapäivänä sunnuntaina 16.12.2018 Seurasaarentie muuttuu yksisuuntaiseksi klo 8.00–19.00. Suosittelemme julkista liikennettä, sillä Seurasaarentie ruuhkautuu helposti ja alueella on parkkipaikkoja erittäin rajoitetusti. Tarvittaessa paikalle voi saapua yksityisautoilla, jolloin sallittu ajosuunta on kohti keskustaa. 

Julkisilla Seurasaareen saapuvia palvelee bussilinja 24, joka tuo Seurasaaren sillan pieleen. Bussi 24 kulkee normaalisti ennen klo 8.00 ja klo 19.00 jälkeen. Klo 8.00–19.00 välisenä aikana linja liikennöi reittiä Paciuksenkatu – Munkkiniemen aukio – Ramsaynranta – Tamminiementie. Tämän lisäksi tunnuksilla 24S ajetaan lisäliikennettä siten, että bussit kulkevat 6-7 minuutin välein Erottajan ja Seurasaaren väliä. Linjan 24S ensimmäinen lähtö Erottajalta on klo 11.20 ja viimeinen paluulähtö Seurasaaresta klo 18.39.

Myös bussilinja 502 (Merihaka – Hakaniemi – Meilahti – Munkkiniemi – Leppävaara) ajaa 30 minuutin vuorovälein koko sunnuntain. Espoon suunnasta tulijoita palvelee lisäksi linja 551, joka kulkee sunnuntaina normaalisti 20 minuutin vuorovälein.

Liikennejärjestelyistä vastaa Helsingin seudun liikenne (HSL).

Bussipysäkit ja liikennetiedot kartalla:

 

Seurasaaren Poikkeusreitti H24_H24S.

 

 


View Larger Map