Poimintoja polulta

Joulupolulle kannattaa suunnata kaikki aistit avoinna, sillä herkät korvat kuulevat ja tarkat silmät näkevät Joulupolun monet yllätykset. Joulupolun tontut ovat kehitelleet jälleen uusia metkuja meidän kaikkien iloksi. Joulupolun varrella on runsaasti tapahtumapisteitä, joten touhuiluun ja tekemiseen kannattaa varata aikaa. Seuraamalla kaulaliinoihin puettuja puita pysyy oikealla polulla.

Tänä vuonna Joulupolulla on viittomakielen tulkkausta. Evantian kaksi tulkkia liikkuvat eri pisteissä tulkkaamassa muun muassa lauluja ja leikkejä juhlakentällä ja Antin talolla, joulunäytelmää Ivarsin talolla ja satuja Kahiluodon kartanon satuteltassa.

Seurasaaren sillan kupeessa jaetaan ohjelma, josta selviää polun lukuisten tapahtumien tarkat paikat ja ajat. Vuoden 2016 ohjelma on ladattavissa sivun oikeasta palkista.

Tarinoiden taikaa

Kahiluodon kartanon pihapiirissä satuteltta täyttyy jouluisista tarinoista Annikka-tontun tarinoidessa ja loruillessa lapsille. Ivarsin talolla esitetään joulunäytelmää ja Karunan kirkolla voi seurata lasten joulukuvaelmaa.

Juhlakentän vipinää

Pikkutontut voivat hakea juhlakentältä itselleen kasvomaalauksen Joulupolun tonttulakkitunnuksella tai jäädä ihastelemaan tonttutansseja. Havukodassa tunnistetaan jouluisia tuoksuja ja vipukelkan kyydissä saa kovat vauhdit. Juhlakentän lavalla myös touhutaan ja musisoidaan Terhi-tontun johdolla sekä kuullaan VamuKamu-kuoron esittämiä joululauluja. Kansainvälisen tuulahduksen tuo tehtävään pyydettyjen yhteistyökumppaneiden koristelemat joulukuuset.

Ilta huipentuu huimaan tulitanssiin

Belenos Group of Arts tarjoaa illan hämärtyessä Joulupolun kävijöille tulishow’n. Elämyksellisessä esityksessä tulen ja käsinkoristeltujen asujen välkehdintä kietoutuvat sulavan harmoniseen liikkeeseen. Joulupolun ohjelman päättävä tulishow järjestetään juhlakentällä klo 16.30 ja sen kesto on 15 minuuttia.